
Sok wyciskany jest metodą tłoczenia „na zimno” i utrwalany termicznie poprzez proces łagodnej pasteryzacji zaledwie 82,5 stopnia C. Dzięki temu sok zachowuje naturalny smak oraz cenne substancje odżywcze, zawarte w świeżych owocach – zachowuje niemal wszystkie witaminy i wartości odżywcze świeżego jabłka. Posiada cukry wyłącznie naturalnie występujące w owocach, a jego smak i barwa zależą od odmiany i stopnia dojrzałości owoców.
Soki nalewamy do opakowań typu Bag in Box w objętościach 3l, 5l lub szklanych butelek o pojemności 330ml, 750ml, 1L. Sok zachowuje trwałość przez 12 miesięcy od daty produkcji oraz świeżość 14 dni od otwarcia.
Wyobraź sobie środek pięknej zimy, mroźny zimowy dzień i spędzane wspólnie z rodziną Święta Bożego Narodzenia. Zamknij oczy, weź głęboki oddech – przenieś się klika miesięcy wstecz do słonecznej jesieni - poczuj zapach i smak świeżego jabłka, zerwanego prosto z drzewa.
Ten smak ukryliśmy w każdym łyku naturalnego soku jabłkowego...
W sprawie usługowego tłoczenia soku, prosimy kontaktować się pod numerem telefonu: (+48) 783 034 555